EMDR

EMDR eli silmänliiketerapia pyrkii vähentämään ahdistusta

EMDR eli tutummin silmänliiketerapia pyrkii vähentämään ahdistusta sekä vahvistamaan traumaattiseen tapahtumaan liittyviä kognitioita. Se on muistiin ja muistamiseen pohjautuva lähestymistapa, jossa keskitytään kokemuksen uudelleen prosessoimiseen.

Silmänliiketerapian avulla tunnistetaan ja uudelleen prosessoidaan muistoja, jotka vaikuttavat nykyhetkessä koettuihin ongelmiin ja saadaan asiakkaalle parempi kyky reagoida rakentavasti nykyelämän haasteisiin.

EMDR-menetelmän avulla on saatu hyviä hoitotuloksia muun muassa traumaattisten muistojen ja kokemusten, erilaisten pelkojen, ahdistushäiriöiden, kiintymyssuhdehäiriöiden, kivun, surun ja kehonkuvan häiriöiden hoidossa.

Voit lukea lisää menetelmästä Suomen EMDR-yhdistyksen sivuilta.

 

Kiitos aivan loistavasta opintokokonaisuudesta. Se on antanut niin paljon minulle kaikissa rooleissa; äitinä, tyttärenä ja opettajana.

Koulutus oli hyvin järjestetty ja sisälsi paljon tietoa. Erityiskiitos Sariannalle! Mahtava opettaja!

 

Sisältö oli hyvää, informoivaa ja Sariannan ammattitaito näkyi hyvin. Kaikkinensa hyvä opintojakso.

 

Opinnot kattoivat laajan alueen ja antoivat apukeinoja työhön ja jatko-opiskeluun. Opetus oli laadukasta ja opiskelu joustavaa. Olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen. Kiitos.

 

Sarianna on hyvä ja ammattitaitoinen opettaja ja ryhmähenki oli loistava.

 

Kiitos todella antoisasta koulutuksesta!

 

Kiitos monipuolisista luentomateriaaleista sekä ylipäätänsä tästä valmentavasta koulutuksesta! Tästä on ilo jatkaa eteenpäin.

 

Kiitos vielä inspiroivasta koulutuksesta!

Ota yhteyttä

2 + 6 =