Sarianna Virpikari

Olen oululainen psykoterapeutti ja työnohjaaja Sarianna Virpikari. Koulutustaustani on vaativan erityistason ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja kognitiivinen erityistason terapia. Toimin Kelan palveluntuottajana ja olen laillistettu Valviran hyväksymä psykoterapeutti.

Minulla on pitkäaikainen kokemus psykiatrisesta hoito- ja terapiatyöstä. Hoidan kaikenlaisia mielenterveyshäiriöitä ja elämänkulkuun liittyviä kriisejä terapiatyössäni, ja asiakkaina ovat lapset, nuoret ja aikuiset. Terapiaan voi hakeutua myös parisuhdekriiseissä.

Syömishäiriöiden hoito

Olen erikoistunut erinlaisten syömishäiriöisten hoitoon, josta minulla on laaja-alainen kokemus. Toteutan myös koulutuksia ja työnohjauksia syömishäiriöhin liittyvissä kysymyksissä. Olen ollut mukana kehittämässä syömishäiriöhoidon malleja ja uusia toimintatapoja eri sektoreilla.

Teen myös tutkimustyötä huippu-urheilijoiden syömishäiriöistä Oulun yliopistoon ja olen aloittanut yhteistyön Suomen urheiluakatemian kanssa.

Psykoterapiakoulutus

Psykoterapiatyön lisäksi toimin psykoterapiakouluttajana. Koulutan psykoterapeutiksi opiskelevia, psykoterapeuttisia valmiuksia, ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, ratkaisukeskeiseen johtamiseen ja valmennukseen liittyviä koulutuksia sekä syömishäiriökoulutuksia kuin myös muita mielenterveystyöhön liittyviä koulutuksia. Lisäksi ratkaisukeskeinen psykoedukatiivinen perhetyön koulutus on ollut suosittu useamman vuoden ajan.

Työnohjaus ja työhyvinvointi

Teen myös työnohjausta ja työhyvinvointiin liittyviä koulutuksia työyhteisöille.